Orella i Vilarasau, de nou junts a la gran pantalla amb 'Niños salvajes'

El santcugatenc Francesc Orella participa a 'Los niños salvajes'

Cultura

Publicat el 8/set/11 per Raquel Ligero

Els actors santcugatencs Francesc Orella i Emma Vilarasau col·laboren de nou a la pantalla gran amb 'Niños salvajes', la nova pel·lícula de Patricia Ferreira. El film, que narra la història de tres adolescents en una gran ciutat, mostra l'aïllament emocional dels protagonistes portat a l'extrem, que posarà en qüestió el sistema de valors de la societat actual.

Orella interpreta el paper d'un pare rigorós i exigent que no té bona comunicació amb la seva filla, una adolescent que interpreta la jove Marina Comas, guanyadora del Goya a Millor Actriu revelació per 'Pa Negre. L'actor santcugatenc descriu així el seu personatge.

Francesc Orella

És un home que intenta posar ordre a casa seva i la seva filla no segueix els seus cànons. És rigorós.

Your browser doesn’t support HTML5 audio










De la seva banda, Vilarasau interpreta la directora de l'escola on estudien els tres adolescents. Els papers protagonistes els interpreten, a banda de Marina Comas, dos actors catalans més: Àlex Monner, protagonista de 'Polseres Vermelles' i Albert Baró, que ha participat a produccions com 'El cor de la ciutat' i 'Les veus del Pamano'.

També destaca la presència d'actors com Aina Clotet, Clara Segura i Montse Germán.

Francesc Orella i Emma Vilarasau col·laboren de nou a la gran pantalla, després que en 2003 coincidissin a 'Utopía', dirigida per Maria Ripoll. A més, Vilarasau ha participat amb anterioritat també amb Ferreira, a la pel·lícula 'Para que no me olvides'. En aquest cas, va estar nominada en la categoria de millor actriu als Premis Goya, que atorga l'Acadèmia Espanyola de Cinema, i va obtenir el Sant Jordi de Cinema.

Actualment, 'Los niños salvajes' està en fase de muntatge i producció. Encara no hi ha data per a l'estrena oficial.