Julio Manrique i Clara Segura porten 'Incendis' a Sant Cugat al novembre


  • Comparteix:

Repartiment d''Incendis' / Font: Laperla29.com

Repartiment d''Incendis' / Font: Laperla29.com

La companyia teatral La Perla 29 porta 'Incendis', protagonitzada per Julio Manrique i Clara Segura, a Sant Cugat el darrer divendres de novembre, segons informa la web de la companyia. El Teatre-Auditori acollirà la darrera obra d'Oriol Broggi, una tragèdia moderna del dramaturg Wajdi Mouawad a mig camí entre Shakespeare i Sòfocles.

'Incendis' narra la colpidora història familiar de dos germans forçats a seguir les darreres voluntats de la seva mare després de morir en una recerca cap al seu passat. Ambientada a la darrera guerra civil del Líban, el muntatge és una tragèdia moderna al més pur estil de Shakespeare i Sòfocles.

Xavier Boada, Màrcia Cisteró, Claudia Font, Xavier Ricart i Xavier Ruano completen l'elenc encapçalat per Julio Manrique i Clara Segura, un repertori en què gairebé tots els actors interpreten més d'un paper.

El muntatge començarà aviat la seva gira per Catalunya.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.