L'exposició 'Fet i Vist' de Pou d'Art, dues mirades d'una mateixa obra


  • Comparteix:

Les escultures s'exposen al costat de la fotografia

Les escultures s'exposen al costat de la fotografia

Les escultures de Jaume Rodri i les fotografies de Jordi Cabanas ofereixen una doble visió de l'exposició 'Fet i Vist', que s'ha inaugurat aquest dissabte a la galeria Pou d'Art. Es tracta de la unió de les dues interpretacions artístiques, una a través de l'escultura i l'altra amb la reproducció fotogràfica d'aquestes obres, incidint en els seus detalls.

Un total de 19 escultures i 15 fotografies componen aquesta exposició que dóna l'oportunitat a l'espectador de contemplar les obres de primera mà i a través d'una segona mirada. Els artistes Jaume Rodri i Jordi Cabanas han explicat què aporten a la mostra.

Artistes

És important que un altre artista et miri i es projecti. / He volgut aportar el meu punt de vista, diferent al que es pot veure directament.


Rodri i Cabanas han assenyalat que la fusió de les disciplines aporta alguna cosa diferent i innovadora a la mostra. El regidor de Cultura, Xavier Escura, ha coincidit a destacar l'originalitat de l'exposició i la importància de poder acollir-la a la ciutat.

Xavier Escura

És un gran honor que s'exposi aquí i un gran encert. Jaume Rodri és un artista d'una gran i coneguda trajectòria.







Pou d'Art acull aquesta mostra fins l'últim dimecres d'octubre.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.