El Cor de Gospel vol incorporar noves veus masculines per aquesta temporada


  • Comparteix:

Actuació de Cor de Gospel Sant Cugat / Imatge d'arxiu

Actuació de Cor de Gospel Sant Cugat / Imatge d'arxiu

El Cor de Gospel Sant Cugat inicia aquest dimarts els assajos amb la intenció de reforçar el grup amb la incorporació de nous tenors i baixos. El seu director, Erwyn Seerutton, ha assegurat que la voluntat és ampliar les veus masculines del cor i preparar-se per a l'actuació de desembre al Teatre-Auditori, amb el Chicago Mass Choir.

Els més de 85 cantaires actuals del cor santcugatenc tenen, aquesta temporada, el repte de compartir escenari amb un dels conjunts de gospel americà més importants, el Chicago Mass Choir. És per aquest motiu que a partir d'aquest dimarts inicien els assajos amb l'objectiu de millorar i incorporar nous membres masculins. Ho ha dit a Cugat.cat Seerutton.

Erwyn Seerutton

L'objectiu és tenir baixos i tenors. Aquest trimestre tenim un concert molt important amb el Chicago Mass Choir al Teatre-Auditori.


D'aquesta manera, Seerutton vol aconseguir igualar el nombre de veus femenines i masculines per convertir el cor en un grup cada vegada més professionalitzat. Els interessats han d'enviar un correu electrònic a gospelsantcugat@gmail.com amb les dades personals i un resum de la seva experiència musical.

A banda de l'actuació de desembre, el cor té previstes dues representacions més, una durant la primavera i una altra a l'estiu.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.