Els Tallers de Teatre Sílvia Servan obren el teló dissabte


  • Comparteix:

Actuació del taller de teatre Sílvia Servan

Actuació del taller de teatre Sílvia Servan

Els Tallers de Teatre Sílvia Servan inauguren el nou curs dissabte a la tarda. Per aquest motiu, l'escola ha preparat una petita cercavila que passarà per les places Lluís Millet, Quatre Cantons i d'Octavià on hi representaran una obra de teatre. Enguany és el 17è any que es fan aquests tallers teatrals.

Actualment els Tallers de Teatre Sílvia Servan compten amb 150 alumnes inscrits. La professora dels tallers Marta Uxan destaca la bona salut de l'escola de teatre gràcies al nombre d'inscripcions. Són declaracions a Cugat.cat.

Marta Uxan

Hem augmentat el nombre d'alumnes i de classes. Penso que la salut de l'escola està molt bé.


Els cursos dels tallers es fan al teatre la Unió i van dirigits a nens a partir de set anys, adolescents i adults. L'escola encara té molt present la figura de Sílvia Servan que va morir el juny de l'any passat.

Marta Uxan pensa que Sant Cugat gaudeix d'una bona vida teatral tot i que voldria un teatre per a les entitats i grups amateurs de la ciutat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.