Les exposicions de llarga durada, claus perquè les galeries continuïn vives


  • Comparteix:

La Canals Galeria d'Art ofereix diferents visites comentades

La Canals Galeria d'Art ofereix diferents visites comentades

Fer exposicions de llarga durada, difondre les obres entre els mitjans de comunicació i establir convenis de col·laboració amb organismes oficials i privats són les claus perquè el món de l'art continuï viu. Aquestes són les conclusions que s'han extret del congrés 'Talking galleries' on ha participat la santcugatenca Canals Galeria d'Art.

Els 200 galeristes de tot el món que s'han donat cita aquesta setmana al MACBA de Barcelona coincideixen que l'art s'ha convertit en un valor segur. Tot i la crisi econòmica els galeristes asseguren que la venda d'art va en augment.

El galerista santcugatenc Josep Canals, que ha participat en aquestes jornades promocionades pel centre de creació la Fàbrica amb el suport del Ministeri de Cultura, l'Institut Català de les Indústries Culturals de la Generalitat i l'Ajuntament de Barcelona, s'ha mostrat satisfet per com s'ha desenvolupat l'esdeveniment artístic.

D'altra banda, la Canals Galeria d'Art oferirà el segon dissabte d'octubre una visita comentada a l'exposició de l'artista Grau-Garriga a partir de les dotze del migdia. La iniciativa, que és gratuïta, és oberta a tothom.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.