L'artista santcugatenca Neus Colet, entre les 30 obres seleccionades per Tardor d'Art


  • Comparteix:

L'artista Neus Colet amb una de les seves obres

L'artista Neus Colet amb una de les seves obres

L'obra escultòrica 'Ombra' de l'artista santcugatenca Neus Colet representarà a la Canals Galeria d'Art a la Tardor d'Art, que s'exposarà al centre Arts Santa Mònica de Barcelona aquest octubre. La participació en la 3a edició de la Tardor d'Art és un reconeixement important, segons ha explicat l'artista a Cugat.cat.

De les 90 galeries i espais d'art que s'han presentat a la Tardor d'Art d'enguany, la Canals Galeria d'Art forma part de les 30 seleccionades gràcies a l'obra 'Ombra' de l'artista santcugatenca Neus Colet. En declaracions a Cugat.cat, l'artista ha explicat què ha significat aquest reconeixement per a la seva trajectòria artística.

Neus Colet

És un reconeixement important perquè en aquesta edició s'han seleccionat 30 galeries per representar la Tardor d'Art.



La llum és el tema de la mostra d'enguany. Per això, Colet ha centrat la seva obra en la reflexió sobre la importància d'aquesta en la vida diària. A través d'una escultura de ferro, l'artista vol demostrar la relació de la llum amb l'art, ja que és vital en l'existència de les arts plàstiques.

Neus Colet

Es tracta de rellegir el fet de l'ombra present i la importància de la llum en tota percepció.



La Sala Anella de l'espai Arts Santa Mònica de Barcelona acollirà aquesta exposició col·lectiva on s'integra l'obra de Colet. La mostra s'inaugurarà el primer dimecres d'octubre i es podrà veure durant un mes.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.