'Sopranos' posa el talent musical al servei de la lluita contra la leucèmia


  • Comparteix:

Eugènia Montenegro interpretant 'Les Csàrdas'

Eugènia Montenegro interpretant 'Les Csàrdas'

La 2a edició de l'espectacle 'Sopranos', organitzat per Camerata Sant Cugat, ha reunit aquest diumenge unes 150 persones a l'Aula Magna de l'Escola de Música Victòria dels Àngels en benefici de la Fundació Josep Carreras contra la leucèmia. Tot i que inicialment la cita havia de tenir lloc al Teatre-Auditori, finalment s'ha canviat la ubicació perquè no calia tant d'aforament. L'espectacle ha comptat amb una selecció d'àries i duets molt cèlebres interpretats per set sopranos i una mezzsoprano acompanyades d'un piano.

Els diners que s'han recaptat es destinaran a la Fundació Internacional Josep Carreras, que es dedica a combatre la leucèmia des de 1988.

El director de Camerata Sant Cugat, Xavier Baulies, s'ha mostrat orgullós de reunir artistes vinculats al Curs Internacional de Cant de l'entitat per ajudar a una causa solidària.

Xavier Baulies

Posem el talent al servei d'una bona causa, aprofitem el món de la veu per poder aportar un granet de sorra a la lluita contra la leucèmia.


Baulies ha explicat que es tracta d'un espectacle únic perquè el fet de reunir tantes sopranos permet interpretar en un sol repertori àries d'òpera de gran dificultat que no podria assumir una sola intèrpret. 'Les Csàrdas' de Strauss, 'Qui Radamés verrà' de Verdi i 'In questa Reggia' de Puccini han estat algunes de les peces que les artistes han cantat, acompanyades tan sols del pianista Manel Ruiz. L'acte també ha comptat amb la presència del regidor de Cultura, Xavier Escura.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.