Carles Casajuana presenta a Cugat.cat 'Un escàndol sense importància'


Temes relacionats

Carles Casajuana presenta a Cugat.cat 'Un escàndol sense importància' (29/set/11)

El nou llibre de Carles Casajuana arriba avui a les llibreries (22/set/11)

'Un escàndol sense importància', nova novel·la de Carles Casajuana (29/ago/11)


  • Comparteix:

L'escriptor i diplomàtic Carles Casajuana ha presentat aquest dijous a Cugat.cat el seu últim llibre, 'Un escàndol sense importància', que des de fa una setmana ja es pot trobar a les llibreries de la ciutat. Durant una entrevista al magazín 'Sant Cugat a Fons' de Cugat.cat (91.5 FM), Casajuana ha explicat que la seva novel·la narra la lluita d'un advocat per defensar la seva pròpia integritat i combatre la corrupció existent a la seva professió.

'Un escàndol sense importància', editat per Columna, explica la història de Rafael Masferrer, un important advocat i president d'una ONG de Barcelona que s'enfronta a un xantatge causat per una foto on apareix despullat amb una jove llatinoamericana. Aquesta fotografia afectarà la seva vida familiar, així com la seva feina al capdavant d'un bufet d'advocats i una ONG anticorrupció.

Segons el seu autor, Carles Casajuana, el tema central és precisament la voluntat del protagonista de mantenir la seva integritat malgrat aquest escàndol.

Carles Casajuana

En contra de la gent que diu que no hi ha un pam de net, Masferrer decideix netejar el seu pam.



Casajuana ha remarcat la necessitat que hi hagi un major control sobre les persones amb responsabilitats importants, i ha explicat que els darrers anys han suposat un avenç en aquesta direcció.

Carles Casajuana

Sóc més partidari del model Clinton que del model Kennedy.



Carles Casajuana va néixer el 1954 a Sant Cugat i és escriptor i diplomàtic des de fa més de 30 anys, ara com a ambaixador de l'Estat espanyol al Regne Unit. L'escriptor santcugatenc també ha publicat altres obres com l'assaig 'Pla i Nietzsche: afinitats i coincidències' i novel·les com 'Tap d'escopeta', 'Esperit d'evasió' i 'L'últim home que parlava català', amb la qual va guanyar el Premi Ramon Llull fa dos anys.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.