Carles Casajuana presenta a Cugat.cat 'Un escāndol sense importāncia'


Temes relacionats

Carles Casajuana presenta a Cugat.cat 'Un escāndol sense importāncia' (29/set/11)

El nou llibre de Carles Casajuana arriba avui a les llibreries (22/set/11)

'Un escāndol sense importāncia', nova novelˇla de Carles Casajuana (29/ago/11)


  • Comparteix:

L'escriptor i diplomātic Carles Casajuana ha presentat aquest dijous a Cugat.cat el seu últim llibre, 'Un escāndol sense importāncia', que des de fa una setmana ja es pot trobar a les llibreries de la ciutat. Durant una entrevista al magazín 'Sant Cugat a Fons' de Cugat.cat (91.5 FM), Casajuana ha explicat que la seva novelˇla narra la lluita d'un advocat per defensar la seva prōpia integritat i combatre la corrupciķ existent a la seva professiķ.

'Un escāndol sense importāncia', editat per Columna, explica la histōria de Rafael Masferrer, un important advocat i president d'una ONG de Barcelona que s'enfronta a un xantatge causat per una foto on apareix despullat amb una jove llatinoamericana. Aquesta fotografia afectarā la seva vida familiar, així com la seva feina al capdavant d'un bufet d'advocats i una ONG anticorrupciķ.

Segons el seu autor, Carles Casajuana, el tema central és precisament la voluntat del protagonista de mantenir la seva integritat malgrat aquest escāndol.

Carles Casajuana

En contra de la gent que diu que no hi ha un pam de net, Masferrer decideix netejar el seu pam.



Casajuana ha remarcat la necessitat que hi hagi un major control sobre les persones amb responsabilitats importants, i ha explicat que els darrers anys han suposat un avenį en aquesta direcciķ.

Carles Casajuana

Sķc més partidari del model Clinton que del model Kennedy.



Carles Casajuana va néixer el 1954 a Sant Cugat i és escriptor i diplomātic des de fa més de 30 anys, ara com a ambaixador de l'Estat espanyol al Regne Unit. L'escriptor santcugatenc també ha publicat altres obres com l'assaig 'Pla i Nietzsche: afinitats i coincidčncies' i novelˇles com 'Tap d'escopeta', 'Esperit d'evasiķ' i 'L'últim home que parlava catalā', amb la qual va guanyar el Premi Ramon Llull fa dos anys.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opiniķ expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o ilˇlegal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancelˇlar el dret de publicaciķ als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.