El Ballet Nacional de Cuba torna al Teatre-Auditori amb 'La Ventafocs'


  • Comparteix:

'La Ventafocs' és un dels espectacles del Ballet Nacional de Cuba

'La Ventafocs' és un dels espectacles del Ballet Nacional de Cuba

El Ballet Nacional de Cuba arriba aquest divendres al Teatre-Auditori per primera vegada des de 1999, i ho fa amb un clàssic d'aquest tipus de dansa, 'La Ventafocs'. La funció està inspirada en el conte homònim de Perrault i es pot veure a les deu de la nit. La durada és de dues hores amb intermedi.

L'espectacle, que consta de dos actes, quatre escenes i 62 ballarins, explica la història de Greta, la Ventafocs, que acabarà enamorant-se del príncep Gustav. Gràcies a la fada padrina, aconseguirà fer realitat els seus somnis. Els espectadors podran contemplar els actes malèvols de la madrastra i també l'escena de la fugida del ball a mitjanit.

El director del Teatre-Auditori, Pep Tugues, ha destacat que és 'la marca Sant Cugat' el que permet a l'equipament atreure companyies de tant prestigi com el Ballet Nacional de Cuba.

Pep Tugues

És una joia poder-los tenir aquí fins i tot per davant del Liceu.




Els santcugatencs poden assistir una estona abans de la funció, a les set, per poder veure un assaig obert al públic. L'entrada és lliure.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.