'Dakota' estrena el Festival de Teatre de Mira-sol, amb més d'un centenar d'assistents


  • Comparteix:

Durant un moment de la representació

Durant un moment de la representació

El 10è Festival de Teatre de Mira-sol ha començat aquest divendres amb l'estrena de l'obra 'Dakota', de Jordi Galceran, interpretada per la companyia Mira-sol Teatre i amb un total de 120 assistents. Una obra que barreja somnis i realitat i que ha sorprès al públic amb un final inesperat. El festival aposta enguany pels grups amateurs i s'allargarà durant tot el cap de setmana, amb tallers i actuacions per a tots els públics.

Més d'un centenar de persones han assistit a la primera representació del festival mirasolenc. L'obra de teatre 'Dakota' ha aportat frescor al Casal de Cultura del districte, que és on es realitzen totes les actuacions, tallers i activitats. El director del muntatge, Josep Sala, descriu d'aquesta manera l'obra que han representat i que ha servit per trencar el gel en el festival.

Josep Sala

És una obra que tracta d'un estomatòleg que té somnis premonitoris. Hi ha psicologia, gelos, amor, etc.


Enguany, les retallades pressupostàries han fet reduir les intervencions de grups teatrals professionals al festival. Tot i així, els organitzadors de l'esdeveniment han aprofitat l'ocasió per potenciar el teatre amateur, amb la presència de l'Agrupació Teatral Benet Escriba, de Sant Feliu de Guíxols, i el Grup de Teatre Filagarsa, de Molins de Rei. Rosa Sicart, és la directora de Mira-sol Teatre i forma part de l'organització del 10è Festival Teatre de Mira-sol.

Rosa Sicart

Hem optat pels grups amateurs, a excepció de l'espectacle infantil amb Claret Clown.



Durant el cap de setmana, també hi haurà espai per a la programació infantil, dedicades al món del clown. Dissabte a la tarda tindrà lloc la Fira d'arts escèniques, on es podran fer treballs manuals i diumenge al matí el pallasso Claret Clown presentarà l'espectacle 'Sóc un Pallasso'.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.