'Delicades' inicia amb bones sensacions la nova temporada del Teatre-Auditori


  • Comparteix:

Un instant de la funció al Teatre-Auditori

Un instant de la funció al Teatre-Auditori

L'obra 'Delicades', de la companyia T de Teatre, ha estat l'encarregada d'obrir la nova programació del Teatre-Auditori. El muntatge, dirigit per Alfredo Sanzol, explica petites històries de fets quotidians. L'actriu Carme Pla s'ha endut els aplaudiments i els riures més sonats del públic santcugatenc.

Mira l'espectacle a Cugat tv



Situacions quotidianes, a vegades fins i tot portades al límit, han fet passar una bona estona al públic del Teatre-Auditori. Per primera vegada les quatre actrius de la companyia s'han fet acompanyar dalt l'escenari per dos actors, Jordi Rico i Albert Ribalta, per explicar un conjunt d'històries que parlen de les relacions, els sentiments i les emocions.

Sant Cugat ha estat la primera parada de la gira que ha començat la companyia. L'actriu Carme Pla, que ha rebut els aplaudiments més efusius, s'ha mostrat així de satisfeta amb la funció.

Carme Pla

És un muntatge una mica diferent a tot el que hem fet fins ara. Estem molt contentes de la resposta.



El públic ha gaudit de l'humor que caracteritza els muntatges de T de Teatre i ha arribat fins i tot a sentir-se identificat amb algun esquetx de l'obra.

Públic

M'he rigut moltíssim. / M'encanta la manera d'actuar d'aquestes actrius. / No les havia vist mai i m'ha agradat molt el muntatge.






L'espectacle va estrenar el Festival Grec de l'any passat i ara es podrà veure a diferents escenaris catalans.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.