Isabel-Clara Simó presentarà al Terra Dolça el seu últim llibre a finals de mes


  • Comparteix:

L'escriptora Isabel-Clara Simó en una imatge d'arxiu

L'escriptora Isabel-Clara Simó en una imatge d'arxiu

El Terra Dolça enceta aquest dissabte la nova programació, que portarà fins l'espai cultural prop d'una desena d'activitats. Les titelles per als més menuts de El lladre de guants blancs és la primera de les propostes, que tindrà lloc aquest dissabte a les sis de la tarda. L'agenda d'activitats es completa amb altres propostes com exposicions, contes per a adults, música en directe i la presentació del llibre 'Cartes d'independència a la vora d'una tassa de te', d'Isabel-Clara Simó i Patrícia Gabancho l'últim dijous d'aquest mes. Des d'aquest dilluns, ja es pot visitar l'exposició mensual, en aquesta ocasió de l'artista Salvador Palou.

A més, l'espai comptarà el tercer dijous de mes amb els contes per a adults de Som3de3 i amb la música en directe de Joan Masdéu, excantant de Whiskyn's. El concert de petit format tindrà lloc l'últim dissabte d'octubre a dos quarts d'onze.

Tot i que des d'aquesta setmana l'espai ja ofereix algunes propostes com partits de futbol i una mostra, el tret de sortida el donarà 'El lladre de guants blancs'. El responsable del Terra Dolça, Guim Pros, dóna més detalls de l'espectacle.

Guim Pros

Ha vingut un parell de vegades i ara està preparant 'La fada del mercat i el tresor de la taronges'.





L'exposició del mes és 'Espontaneïtat i reflexió', de l'artista Salvador Palou. La mostra s'inaugura aquest dilluns a les vuit del matí.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.