El Festival de Teatre de Mira-sol apropa el món del 'clown' als més petits


  • Comparteix:

Els més petits han gaudit aquest dissabte de les activitats de la fira infantil de tallers d'arts escèniques de Mira-sol, enguany dedicada al món dels pallassos. Durant tota la tarda, els nens i nenes han acudit al Casal de Cultura per disfressar-se de pallasso i aprendre alguns dels trucs que duen a terme aquests animadors.

Els primers passos que han seguit els menuts han estat maquillar-se com un pallasso, amb diferents models a escollir, i fer-se un llaç al coll, que posteriorment han decorat al seu gust. Tot seguit, ha tingut lloc el taller d'interpretació en què els nens i nenes, a través de diferents jocs, han après algunes de les imitacions més freqüents que fan els pallassos adults.

La presidenta de Mira-sol Teatre, Rosa Sicart, ha explicat les qualitats que han de tenir aquests artistes del riure.

Rosa Sicart

El que ha de fer és treballar amb el cor i deixar les exageracions. Les coses que li passen a un pallasso serveixen perquè faci la seva feina.


La fira infantil forma part de les activitats organitzades per a la 10a edició del Festival de Teatre de Mira-sol, que també compta amb la representació de l'obra 'Almenys no és Nadal' a càrrec de l'agrupació teatral Benet Escriba. El festival tanca aquest diumenge.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.