El Grup Mediterrània defensa la seva continuïtat, tot i el futur incert de La Unió


  • Comparteix:

El grup Folcrórico e Agrícola de Pevidém, de Portugal

El grup Folcrórico e Agrícola de Pevidém, de Portugal

El Grup Mediterrània viu un moment d'incertesa a causa de la situació econòmica de La Unió, entitat de la qual en forma part, segons ha assegurat un dels directors del grup, David Gil. La secció ha avançat que el futur de l'entitat es decidirà d'aquí dues setmanes en una assemblea. Tot i això, el Grup Mediterrània garanteix la seva continuïtat encara que sigui desvinculada de La Unió i per això manté les seves activitats.

Tot i la incertesa, el Grup Mediterrània ha ofert aquest dissabte una mostra de danses tradicionals. L'actuació ha comptat amb la col·laboració del grup Folclórico e Agrícola de Pevidém, de Portugal, que ha reunit més de 150 persones a la plaça de l'Om.

El grup de ball, que manté els assajos, està a l'expectativa de l'assemblea de socis on es decidirà el futur de La Unió. Ho ha explicat un dels directors de la secció, David Gil.

David Gil

En dues setmanes hi haurà una Assemblea General de Socis on es decidirà el futur de La Unió. Trobar un espai com el del teatre serà difícil.


Per aquesta temporada, el Grup Mediterrània es marca com a objectius la introducció de dos balls nous i la possibilitat de tornar a portar un grup estranger. Tot i així, Gil ha subratllat que l'objectiu s'acomplirà si hi ha una bona situació econòmica i La Unió continua vigent.

David Gil

Volem presentar dos balls nous per aquest any i un espectacle sencer de cara a l'any vinent. Tot això, si les coses van bé.



El Grup Mediterrània té previst actuar de nou durant la Festa de Tardor. A més, el primer dissabte de novembre ballaran al Centre Comercial Les Arenes de Barcelona juntament amb els Bastoners de La Unió.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.