Firart inicia temporada amb una aposta ferma per endinsar els santcugatencs en l'art català


  • Comparteix:

Primera Mostra d'Art al carrer Santiago Rusiñol de la temporada

Primera Mostra d'Art al carrer Santiago Rusiñol de la temporada

L'associació Firart ha engegat una nova temporada d'art al carrer, tallers i conferències amb l'objectiu de fomentar la cultura artística entre els santcugatencs. Un nombre d'artistes de l'entitat lleugerament inferior a l'habitual ha tret el seu treball aquest diumenge al carrer de Santiago Rusiñol. La raó ha estat la participació d'alguns dels membres de Firart a diverses iniciatives artístiques que han tingut lloc a la comarca. La reducció de la mostra no ha anat, però, lligada a una menor afluència de públic al carrer, ja que el bon temps i l'agenda local han portat un bon nombre de vianants a la mostra.

La presidenta de Firart, Imma Pueyo, explica la importància d'aquests factors per aconseguir que clients potencials prenguin contacte amb els artistes.

Imma Pueyo

Hi ha hagut participació del públic. Aquesta dinàmica ajuda a crear contacte amb la gent sensible i interessada en l'art.


Les iniciatives de l'entitat arribaran de nou aquest dijous al vespre de la mà de la conferència 'Salvador Dalí i la ciència... i ficció?' a càrrec del doctor en Història de la Ciència Jesús Maria Galech. La xerrada exposarà la relació de diversos conceptes purament científics amb la pintura de Dalí per tal d'entendre millor la seva obra. Ho explica Pueyo.

Imma Pueyo

Algunes obres de Dalí es gaudeixen més quan hi ha un enteniment de les tècniques òptiques.



La branca educativa de Firart tornarà a ser present el primer dijous de novembre amb una nova conferència, en aquesta ocasió sobre Fortuny Madrazo. La participació dels artistes de Firart a l'exposició col·lectiva 'Temps d'infantesa' i al Festival de Poesia de la ciutat culminaran un actiu mes d'octubre per als integrants de l'entitat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.