Fila Zero es llança amb el seu primer espectacle infantil


  • Comparteix:

'Hansel & Gretel 2.0' és una versió del clàssic de l'òpera de Humperdink

'Hansel & Gretel 2.0' és una versió del clàssic de l'òpera de Humperdink

Fila Zero ha pujat a l'escenari el seu primer espectacle infantil, 'Hansel & Gretel 2.0'. Amb un llenguatge audiovisual que inclou gravacions amb escàners 3D i avatars informàtics s'aconsegueix una sinergia entre el clàssic i la versió actual. Una vintena de persones s'han acostat aquest diumenge al Teatre la Unió per veure l'obra que ha coincidit amb la funció de 'Del 1 al 7' de Cantajuego al Teatre-Auditori.

Adaptar el clàssic de Hansel i Gretel a l'actualitat és un dels objectius que s'ha proposat Fila Zero en el seu primer espectacle infantil. El director de la companyia, Jordi Tena, ha comentat que l'obra integra el clàssic, amb la música de l'òpera de Humperdink, i la versió 2.0, on els protagonistes interpreten el text original acompanyats d'elements audiovisuals. A més, ha explicat que aquest nou repte implica el neguit per veure com responen els més petits.

Jordi Tena

Per Fila Zero és el primer espectacle infantil. Estem intrigats per veure com responen els nens.




Alguns dels espectadors han rebut així aquesta nova aposta del grup teatral santcugatenc.

Espectadors

Coneixo alguns cantants i m'ha fet il·lusió venir. / Viure el teatre i la música d'aprop. / A Sant Cugat calen actuacions per a nens d'entre 0 i 3 anys.








L'espectacle ha comptat amb una vintena de persones. L'organització creu que la baixa assistència és a causa de la coincidència de l'obra amb la funció 'De l'1 al 7' de Cantajuego al Teatre-Auditori.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.