La desena Mostra de Teatre de Valldoreix arranca amb poc públic, per culpa del mal temps


  • Comparteix:

La intensa pluja d'aquest cap de setmana ha reduït a 130 persones el nombre d'assistents a la 10ena Mostra de Teatre Amateur de Valldoreix. Malgrat tot, la companyia Espiral ha fet una valoració positiva de les sessions i, a més, ha decidit que la representació del proper diumenge ofereixi entrades gratuïtes.

Les precipitacions de dissabte i diumenge han deslluït l'arrencada de la Desena Mostra de Teatre Amateur de Valldoreix. Només 130 persones han acudit al Casal de Cultura de Valldoreix per veure 'La casa de Bernarda Alba', dissabte, i 4 monòlegs de teatre breu, ahir diumenge.

Els organitzadors, el grup de teatre Espiral, també han remarcat que la nit de dissabte estava jugant el Barça, la qual cosa també ha influït en el nivell d'assistència. No obstant, la directora de la companyia, Trini Escrihuela, ha fet un bon balanç de l'inici del cicle teatral:

Trini escrihuela

Estem molt contents de com ha funcionat tot


D'altra banda, Escrihuela ha anunciat que la funció d'aquest diumenge, 'Gente Bien', tindrà l'entrada gratuïta. L'actriu ha dit que l'obra de Santiago Rusiñol va tenir tan èxit a la passada Festa Major que els organitzadors volen que ningú es quedi sense entrada.

'Gente bien' es representarà el dia 26 a les 7 de la tarda.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.