El thriller 'Intruders', principal estrena de la setmana als cinemes de Sant Cugat


  • Comparteix:

Fotograma d'Intruders' / Foto: Aullidos.com

Fotograma d'Intruders' / Foto: Aullidos.com

'Intruders', 'Crazy, stupid, love' i 'Capitán Trueno y el Santo Grial' són les estrenes d'aquesta setmana als cinemes santcugatencs. La primera es pot veure tant a les sales del Yelmo com a les de Cinesa, mentre que les altres dues només es poden gaudir al Yelmo.

El thriller 'Intruders' és la darrera pel·lícula del director Juan Carlos Fresnadillo. El film, que compta amb l'actuació de l'internacional Clive Owen, explica la història d'una família espanyola i una anglesa que, tot i la distància que els separa, pateixen un canvi radical a les seves vides després de conèixer la història del mite de Carahueca. A partir d'aquest moment patiran l'aparició d'uns intrusos que volen robar-los els fills.

'Crazy, stupid, love' és una comèdia romàntica que explica la història de Cal Weaver, un home de 40 anys que, després de dos dècades de matrimoni, descobreix que la seva dona li ha estat infidel. A partir d'aquest moment començarà una nova etapa en la qual, aconsellat pel casanova Jacob Palmer, es convertirà en tot un seductor. Mentrestant, la seva història s'anirà entrellaçant amb la de molts altres personatges que, com ell, busquen l'amor vertader.

'Capitán Trueno y el Santo Grial' és l'adaptació del famós heroi de còmic creat per Víctor Mora l'any 1956. La pel·lícula transcorre durant la 3a creuada a Palestina, on el Capitán Trueno troba un ancià que va robar el Sant Grial fa anys. A partir d'aquest moment, el capità recorrerà tres continents, acompanyat dels seus fidels amics, per intentar trobar aquest mite.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.