Racons de la Vall d'Aran i Sant Cugat, a l'exposició 'Cornèrs'


  • Comparteix:

Cruces davant dels seus quadres durant la inauguració

Cruces davant dels seus quadres durant la inauguració

Racons de la Vall d'Aran i de Sant Cugat protagonitzen l'exposició 'Cornèrs' de l'artista Francesc Cruces que s'ha inaugurat aquest dimecres a la Paret d'Art del Club Muntanyenc (PAM). La mostra consta de 12 olis sobre tela, sis de paisatges externs i sis d'interiors. Una trentena de persones han assistit a la inauguració de 'Cornèrs' que es podrà visitar durant tot l'octubre.

Francesc Cruces, que també és el president del Club Muntanyenc (CMSC), ha explicat que 'cornèrs' significa racó en aranés i que ha plasmat indrets de la Vall d'Aran perquè té origens en aquesta comarca del Pirineu lleidatà. També ha subratllat que ell no es considera un artista. Cruces ha afegit més detalls sobre les pintures.

Francesc Cruces

Són racons de la Vall d'Aran, hi ha la porta d'un poble, també un pou del meu jardí d'aquí, a Mira-sol...




L'artista ha dit que té 'in mente' fer un quadre en homenatge a Grau Garriga, del qual ha explicat que va fer el servei militar al seu poble de la Vall d'Aran, Bossòst, i que va pintar alguna pintura d'aquest municipi.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.