El 2n Dia Sàpiens explorarà el patrimoni cultural santcugatenc


Temes relacionats

'Sàpiens' celebrarà a l’octubre el seu novè aniversari a la ciutat ( 7/jul/11)


  • Comparteix:

Enguany el Dia Sàpiens se celebra a Sant Cugat

Enguany el Dia Sàpiens se celebra a Sant Cugat

La segona edició del Dia Sàpiens tindrà lloc en diferents punts d'arreu de la ciutat durant tot dissabte de la setmana vinent. La iniciativa l'organitza la revista 'Sàpiens' amb la col·laboració del Museu i l'Ajuntament, i les seves activitats inclouen des de tallers d'escriptura medieval fins a actuacions musicals, passant per conferències i visites guiades per Collserola. Diversos restaurants de la ciutat també hi col·laboraran organitzant àpats especials relacionats amb la cuina tradicional dels monjos.

El Dia Sàpiens ja es va celebrar l'octubre de l'any passat a l'Espluga de Francolí, amb l'objectiu d'explorar el present i el passat d'aquesta localitat tarragonina. La directora de la revista 'Sàpiens', Clàudia Pujol, ha explicat a Cugat.cat les raons per les quals Sant Cugat ha estat escollida per celebrar-hi aquesta segona edició de la iniciativa.

Clàudia Pujol

El Monestir és un teló de fons impagable per a totes aquestes activitats.


La ciutat acollirà un gran ventall d'activitats gratuïtes de manera ininterrompuda de deu del matí a set de la tarda de dissabte de la setmana vinent. Els participants tindran l'oportunitat de participar de bon matí en visites guiades a diferents centres culturals de la ciutat, com el Museu i l'Arxiu Nacional de Catalunya (ANC), a més d'una caminada per Collserola.

A la una de la tarda es farà una conferència dedicada a la cuina dels monjos, que diversos restaurants de la ciutat oferiran en els seus menús a partir de les dues. Un dels actes destacats de la jornada tindrà lloc a les sis de la tarda al claustre del Monestir, on s'entregarà el premi al millor reportatge de la revista 'Sàpiens' del darrer any. Finalment, les activitats clouran amb una actuació musical a les set de la tarda, també al claustre del Monestir.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.