'Cinco horas con Mario' obre la 18a Mostra de Teatre de Valldoreix


  • Comparteix:

El grup de Teatre Espiral encetarà la 18a Mostra de Teatre de Valldoreix / font: Grup Espiral

El grup de Teatre Espiral encetarà la 18a Mostra de Teatre de Valldoreix / font: Grup Espiral

El Grup de Teatre Espiral donarà diumenge de la setmana vinent el tret de sortida a la 18a Mostra de Teatre de Valldoreix amb la peça 'Cinco horas con Mario', de Miguel Delibes. La representació serà a les set de la tarda al Casal de Cultura de Valldoreix i té un preu de sis euros, amb un descompte de dos euros per grups, joves i gent gran.

L'obra és un monòleg de Carmen Sotillo, que acaba de perdre el seu marit, Mario, i que està interpretat per Isabel Valbuena. La directora del Grup de Teatre Espiral, Trini Escrihuela, ha explicat a Cugat.cat què es trobaran els espectadors que s'acostin al Casal de Cultura.

Trini Escrihuela

Fa un retrat d'una època marcada per la dictadura i d'una moral molt determinada.









A partir d'aquesta cita, la Casa de Cultura de Valldoreix acollirà cada diumenge a les set del vespre una representació de la Mostra de Teatre de Valldoreix. La segona peça d'aquesta 18a edició serà 'L'hostelera', de Carlo Goldini, el penúltim diumenge del mes, i anirà a càrrec de la companyia Teatre Sotacabina. Les obres 'El club de la corbata', 'Dona i cadira' i 'Fes de Federico per a mi' són la resta d'ofertes de la mostra teatral, patrocinada per l'EMD de Valldoreix.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.