Chicuelo i Antonio Canales portaran el flamenc al Teatre-Auditori dins el Catalunya Arte Flamenco


  • Comparteix:

El guitarrista Juan Gómez, conegut amb el sobrenom de 'Chicuelo'

El guitarrista Juan Gómez, conegut amb el sobrenom de 'Chicuelo'

El Teatre-Auditori se suma al cicle Catalunya Arte Flamenco amb un concert del guitarrista Chicuelo i una xerrada càrrec del 'bailaor' Antonio Canales el tercer i l'últim dimecres de novembre, respectivament. El cicle, que és gratuït i compta amb la participació de teatres d'arreu del país, arriba a Sant Cugat amb l'objectiu de potenciar el flamenc entre el públic local i amb la promesa de portar l'any vinent una primera figura del flamenc a l'escenari del Teatre-Auditori.

Aquest any el cicle Catalunya Arte Flamenco fa parada a Sant Cugat amb dues cites amb el món del flamenc. La primera portarà el reconegut guitarrista Chicuelo en un concert al vestíbul del Teatre-Auditori.

Chicuelo, d'origen català, oferirà una actuació intimista, acompanyat de percussió i veu. El director del cicle, Manuel Calderón, n'explica més detalls.

Manuel Calderon

'Chicuelo' és un guitarrista genial que oferirà un concert molt íntim al Vestíbul del Teatre-Auditori.


Una altra de les novetats del cicle Catalunya Arte Flamenco és la voluntat d'allunyar-se dels festivals exclusivament musicals, per esdevenir un punt de trobada per als amants del flamenc. Per aquesta raó, s'ha programat un conjunt d'activitats paral·leles, xerrades, taules rodones i màster class. És el cas de la conferència 'Antonios', pronunciada pel 'bailaor' Antonio Canales l'últim dimecres de novembre, al Cafè Auditori.

Les previsions per a la propera edició del cicle apunten que Sant Cugat rebrà la visita d'una primera figura del flamenc, aquest cop, però, a l'escenari del Teatre-Auditori. Així ho explica Manuel Calderón.

Manuel Calderón

Ja pensant en l'any que ve, portarem una primera figura a la sala gran.


La de d'Antonio Canales serà la segona visita de l'artista al Teatre-Auditori. Fa cinc anys, el 'bailaor' va posar dempeus el públic amb el seu espectacle 'Bohemio'.

Totes les activitats del cicle Catalunya Arte Flamenco són gratuïtes, i es poden anar seguint a través de les xarxes socials Facebook o Twitter.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.