'Luces de Bohemia' atrapa el públic dins la realitat deformada d'un món en crisi


  • Comparteix:

Lluís Soler a un moment de l'obra

Lluís Soler a un moment de l'obra

El clàssic 'Luces de Bohemia' ha convençut el públic santcugatenc del Teatre-Auditori aquest divendres pel retrat grotesc d'una societat en crisi. El director Oriol Broggi ha copsat l'essència de l'anomenat 'esperpent', en transportar el públic a la realitat deformada d'un Estat espanyol en declivi. Els forts aplaudiments han confirmat la bona rebuda del que s'ha convertit en un èxit assegurat als teatres.

Mira l'espectacle a Cugat tv

Al llarg de dues hores, els santcugatencs han estat testimonis de les últimes hores d'un dels personatges teatrals més coneguts de la literatura espanyola, Max Estrella. Un poeta bohemi, encarnat per Lluís Soler, que després de quedar-se cec es veu abocat a la misèria. A Soler l'han acompanyat set actors de primera línia, que s'han vist desdoblats en 25 personatges. Tot plegat per donar vida a aquesta deformació de la realitat que s'ha posat davant els ulls dels espectadors de manera descarnada.

Una realitat que, segons l'actor Lluís Soler, té una clara correspondència en els nostres dies.

Lluís Soler

És una situació d'un món que viu canvis i que està en crisi. Trobem doncs, una contemporaneïtat terrible.



Tot i ser considerada una de les peces clau de la literatura espanyola, 'Luces de Bohemia' ha estat poc representada als teatres. Aquesta manca de visibilitat, però, no es correspon amb la resposta del públic, que ha recompensat amb forts aplaudiments aquesta posada en escena.

Públic

M'ha agradat molt perquè és difícil de veure. / Ens ha agradat molt. / Ha estat molt ben representada.





El director Oriol Broggi seguirà abocant l'essència crítica d'aquesta obra a diferents escenaris catalans, al llarg d'aquesta temporada.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.