L'art santcugatenc es posiciona a la 'Tardor d'Art'


Temes relacionats

La Canals Galeria d'Art enceta la temporada participant a la 'Tardor de l'Art' (12/set/11)


  • Comparteix:

'L'Ombra', de Neus Colet.

'L'Ombra', de Neus Colet.

La característica combinació del ferro i el gravat de l'artista santcugatenca Neus Colet ha obtingut un relleu especial a la quarta edició de 'Tardor d'Art', una mostra que ha donat el tret de sortida a la temporada galerística a Catalunya. La crítica ha avalat la qualitat artística de la peça 'L'Ombra' de Colet, que representa a la Canals Galeria d'Art en aquesta exposició que acull des d'aquest dijous l'espai Arts Santa Mònica de Barcelona. L'espai santcugatenc és una de les 82 galeries d'arreu de Catalunya que participen en la mostra 'Tardor d'Art', de les quals només 30 han estat seleccionades per exposar a l'espai Arts Santa Mònica.

El propietari de la Canals Galeria d'Art, Josep Canals, ha qualificat l'obra de Colet com 'la millor aportació santcugatenca a l'art contemporani'.

Josep Canals

És una obra extraordinària que molts crítics estan destacant en diversos mitjans de comunicació.


La Canals Galeria d'Art porta quatre anys representant l'art local a 'Tardor d'Art', iniciativa impulsada per les quatre associacions de galeries de Catalunya i la Generalitat, a través de l'Institut Català de les Indústries Culturals (ICIC). L'edició d'enguany, que s'allargarà fins l'últim divendres d'octubre, espera poder donar a conèixer la proposta a l'estranger.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.