Don Johnsons arrenca el 'Mou-te' a ritme de rock i amb bones vibracions


  • Comparteix:

El rock'n'roll de Don Johnsons ha donat el tret de sortida a la 5a edició del concurs 'Mou-te tardor', organitzat per Cugat.cat i l'Ajuntament. La banda ha arrossegat aquest divendres un centenar dels seus fidels seguidors fins al Casal de Mira-sol, on han presentat del seu primer treball de llarga durada 'Pregúntale a tu novia'. El pop-rock del grup local Una hora más ha estat l'encarregat d'escalfar motors com a teloners d'aquest primer concert.

El concert ha començat amb bones vibracions i moltes sopreses. Els teloners Una hora más han delectat el públic amb cançons noves que no apareixen a la seva maqueta. Es tracta d'un avançament de la seva nova gravació, que enceten la setmana vinent.

El toc emotiu l'ha posat el component santcugatenc de Don Johnsons, Edu Pérez, que ha aprofitat aquest concert per acomiadar-se de la banda. Festa, rock, 14 temes i quatre bisos han servit de comiat del baixista davant un públic entregat.

Així ho explica el guitarrista del grup, Bruno Alonso.

Bruno Alonso

El so és fantàstic. Hem donat el màxim i amb la calor del públic ho hem tirat endavant



La següent cita del 'Mou-te' serà el darrer divendres d'aquest mes i anirà a càrrec de Reality Soul, una banda de tribut al soul power dels anys 60. Els precediran els joves Sense sal amb el seu pop-rock caracteritzat per instruments com l'ukelele, la trompeta i l'acordió.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.