Can Ninot aixeca el teló mostrant-se com un teatre de proximitat


  • Comparteix:

L'espectacle infantil 'Les Golfes. Contes i llegendes de Sant Cugat', a càrrec de l'agrupació Metromàtic, ha donat el tret de sortida aquest dissabte a la programació de l'espai Can Ninot. El teatre més petit de Catalunya ha presentat la seva primera proposta potenciant l'ambient de proximitat, on s'emmarca el concepte de l'espai.

La programació teatral de Can Ninot ha engegat motors aquest dissabte amb la seva primera proposta familiar. La companyia local Metromàtic ha fet de mestre de cerimònies portant sobre l'escenari un espectacle centrat en historietes de la nostra ciutat.

El membre de Metromàtic, Roger Casadellà, ha explicat l'ambient en el qual s'ha desenvolupat la representació.

Roger Casadellà

Ens feia molta il·lusió iniciar aquest nou projecte parlant de Sant Cugat.


Can Ninot ha donat a conèixer d'aquesta manera el concepte de muntatges que s'aniran portant a escena aquesta temporada. Culmina així la primera setmana d'activitat de l'espai, on s'han desenvolupat les primeres sessions dels cursos de teatre per a nens des de cinc anys, així com propostes especials per a adults, com cursos de 'coaching'.

El responsable de Can Ninot, Cristian Treceño, ha explicat quin és el valor afegit del centre.

Cristian Treceño

És un centre a la mida dels més petits. Tant els nostres cursos teatrals com la resta dels nostres serveis s'adapten a les necessitats dels alumnes.




La programació tornarà a l'espai el quart i cinquè cap de setmana d'octubre amb els muntatges 'El Gat amb botes i d'altres animals' i 'Contes de por. Tremola amb nosaltres...'.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.