El Dj Bitcode guanya el concurs de Red Bull Thre3style a l'Estat espanyol


  • Comparteix:

Bitcode durant una actuació al concurs

Bitcode durant una actuació al concurs

El discjòquei Mario Nieto, també conegut com a Bitcode i per formar part del grup santcugatenc El Gremio, ha guanyat l'edició de l'Estat espanyol del concurs Red Bull Thre3style. La propera fita del discjòquei és aquest desembre a Vancouver (Canadà), a la final mundial d'aquest concurs.

La sala The Fame de Madrid va escollir, l'últim divendres de setembre, Bitcode com el millor Dj del concurs estatal patrocinat per Red Bull. Després de tres rondes classificatòries organitzades a Barcelona, València i Madrid en què es van presentar 24 discjòqueis, finalment van ser sis que van passar a la final: Bitcode, Dj Wilor, Dj Uve, Dj Fonki Cheff i Dj Soak.

Dels sis finalistes, l'integrant del grup santcugatenc El Gremio va exhibir un espectacle de 15 minuts en què va incorporar cançons conegudes de formacions com The Police i ABBA, i música hip hop i dupstep, entre d'altres. Aquesta sessió de 15 minuts el va servir per endur-se el primer premi i tenir ara més demanda d'actuacions. Ho ha explicat Bitcode a Cugat.cat.

Bitcode




Bitcode participarà, aquest desembre, a la final mundial del Red Bull Thre3style, que se celebrarà a Vancouver (Canadà).



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.