L'Ajuntament i La Unió esperen tancar aviat un acord per obrir l'ús del teatre a la ciutat


  • Comparteix:

Es vol que grups i entitats en puguin fer ús.

Es vol que grups i entitats en puguin fer ús.

La Unió Sancugatenca i l'Ajuntament esperen poder tancar un acord perquè el teatre de l'entitat centenària pugui obrir-se a la ciutat com a escenari de representacions de petit format o sala d'assajos de grups locals. El conveni, del qual tot just se'n comença a parlar, permetria a la Unió rebre, com a contrapartida, una injecció de recursos per rehabilitar el teatre.

L'actual executiva de La Unió i l'Ajuntament han iniciat un procés de diàleg que ha de desembocar en un acord per poder obrir el teatre a les entitats i grups locals. El conveni, del qual tot just se n'estan discutint les bases, faria possible que l'escenari de l'entitat acollís representacions de grups teatrals i musicals que el Teatre-Auditori els queda, potser, massa gran.

Lluís Recoder ha anunciat que si l'acord acaba quatllant, permetria, per una banda, arrenjar el teatre i de l'altra, obrir un espai al centre de la ciutat:

Lluís Recoder

Si tanquem el projecte ens permetrà rehabilitar el teatre i també obrir-lo a la ciutat.


Per la seva banda, el president de l'entitat, Joan Mata, ha afirmat que tot just han començat les converses però que la voluntat és ferma d'una i altra part:

Joan Mata

Volem rehabilitar el teatre i fer-lo modern. Necessitem recursos i per tant, l'Ajuntament ens pot ajudar.


Trobar un espai alternatiu al Teatre-Auditori era un compromís electoral tan de CIU com d'ERC. Grups de teatre i música de la ciutat fa temps que reclamen un espai on poder assajar i fer les seves representacions. De fet, la possibilitat d'obrir el teatre de La Unió a la ciutat ja es va plantejar entre l'Ajuntament i l'anterior mandat de Josep Puig però finalment la junta directiva no va ratificar l'acord.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.