La Canals-Galeria d'Art analitzarà les arts plàstiques de la ciutat a 'Berenar amb...'


  • Comparteix:

La Canals-Galeria d'Art es troba al carrer de la Creu

La Canals-Galeria d'Art es troba al carrer de la Creu

La Canals-Galeria d'Art encetarà dijous de la setmana vinent 'Berenar amb...', una iniciativa que reuneix clients i amics de la galeria amb una personalitat rellevant del camp de la cultura del país. L'objectiu d'aquest berenar-xerrada és analitzar la situació de les arts plàstiques a la ciutat i al país. La primera d'aquestes trobades serà amb Àngels Ponsa, diputada de CiU al Parlament i presidenta de la Sectorial de Cultura de CDC.

Aquesta aposta ja té un precedent, 'Sopar amb...', que va organitzar la galeria fa uns anys i que va tenir molt bona resposta. Per al director de la Canals-Galeria d'Art, Josep Canals, iniciatives com aquestes ajuden a activar les arts plàstiques de la ciutat, que no sempre reben l'atenció que mereixen.

Josep Canals

Portem gent destacada de la cultura del país perquè analitzin les arts plàstiques a la ciutat i al país.




Els berenars tindran lloc cada últim dijous de mes a dos quarts de vuit del vespre. Els interessats a assistir-hi han d'enviar un correu electrònic a la galeria dient el seu nom i el nombre d'acompanyants. El preu del berenar és de cinc euros per persona.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.