El cicle 'Òpera a Catalunya' porta tres obres a Sant Cugat


  • Comparteix:

Mirna Lacambra durant la presentació.

Mirna Lacambra durant la presentació.

El Teatre Auditori de Sant Cugat acollirà aquest any tres representacions del Cicle d'Òpera a Catalunya que organitzen els Amics de l'Òpera de Sabadell. Dels tres muntatges, destaca l'obra 'El Giravols de Maig', que acompanyarà l'Orquestra Simfònica Sant Cugat.

Aquesta és la setzena edició del cicle d'òpera a Catalunya, que aquest any arriba amb 3 novetats. Es tracta dels muntatges Faust, Manon i El Giravolt de Maig, que els Amics de l'Òpera de Sabadell no havies representat mai. Ho explica la directora dels Amics de l'Òpera, Mirna Lacambra.

Mirna Lacambra

Aquest any portem tres novetats, que són tres títols que no havíem representat mai"


Pel que fa a l'acompanyament, l'Orquestra Simfònica del Vallès serà l'encarregada de posar la música a Faust i Manon, mentre que en El Giravolt de Maig, la música anirà a càrrec de l'Orquestra Simfònica de la nostra ciutat.
El Cicle d'Òpera a Catalunya compta, entre d'altres, amb el patrocini del departament de Cultura de la Generalitat, que aporta una subvenció de 187 MIL euros i 72 MIL euros més en publicitat.
Per al director general de Promoció Cultural, Vicenç Llorca, aquest cicle ha contribuit en gran manera a la difusió de l'òpera al nostre país i és també una plataforma de llançament de noves veus i nous directors. Segons Llorca, cal fer una valoració molt positiva de la situació actual de l'òpera a Catalunya.

Vicenç Llorca

Ens trobem davant un gènere que està tenint un gran èxit de públic però també un èxit artístic important.


Els diferents muntatges programats dins aquest cicle d'òpera a Catalunya voltaran, com és habitual pel teritori català, i arribaran també a la nostra ciutat. La primera d'aquestes òperes que passarà pel Teatre Audtiori serà Faust, el proper 7 de novembre.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.