La varietat de propostes marca la 18a Mostra de teatre de Valldoreix


  • Comparteix:

Presentació de la mostra de teatre

Presentació de la mostra de teatre

La 18a edició de la mostra de Teatre de Valldoreix, que ha arrencat aquest diumenge, portarà al Casal de Cultura cinc muntatges teatrals. 'Cinco horas con Mario', representada aquest diumenge, donarà pas a 'L'Hostalera', 'El club de la corbata', 'Dona i cadira' i 'Fes de Federico per a mi'. Totes les representacions del cicle, organitzat per Teatre Espiral, tindran lloc els diumenges a partir de les set de la tarda.

El cicle ha començat aquest diumenge amb el muntatge 'Cinco horas con Mario' de Miguel Delibes de la mà del Grup de Teatre Espiral i continuarà diumenge vinent amb un altre clàssic, 'L'Hostalera' de Carlo Goldomi, interpretat per Teatre Sotacabina, una àcida i apassionada comèdia disfressada de guerra de sexes.

La directora d'Espiral, Trini Escrihuela, destaca la varietat i el nivell de la proposta.

Trini Escrihuela

Intenetem fer una mostra que tracti diversos temes. Hem fet una tria i la mostra té un bon nivell.



L'últim diumenge de mes, es representarà la comèdia sobre l'amistat 'El club de la corbata' amb la companyia Teatre Gespa. La següent cita serà el primer diumenge de novembre amb 'Dona i cadira' del grup Teatre ACR de Fals, una peça que tracta les conseqüències de l'Alzheimer en l'entorn dels malalts.

El vocal de Cultura de l'EMD de Valldoreix, Quim Castelló, ha posat l'accent en el talent valldoreixenc.

Quim Castelló

Hi ha gent amb enginy, amb cultura teatral que després es trasnmet des de l'escenari.




'Fes de Federico per a mi', a càrrec del grup Espiral, tancarà aquesta edició de la mostra el segon diumenge de novembre. Aquesta peça tracta una relació fictícia entre Margarida Xirgu i Federico García Lorca a l'Argentina peronista.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.