El Campus Rock aterra avui amb masterclass d'Anna Roig


  • Comparteix:

Anna Roig impartirà classe sense la seva meitat musical: L'ombre de Ton Chien

Anna Roig impartirà classe sense la seva meitat musical: L'ombre de Ton Chien

El Campus Rock torna aquest divendres i durant tot el cap de setmana a la ciutat amb el tradicional concert de cloenda i el taller de composició de cançons a càrrec d'Anna Roig com a plat forts. L'edició d'enguany, amb les places exhaurides, acollirà 25 joves músics que podran gaudir d'un curs musical accelerat per millorar els seus coneixements. Les activitats tornaran a fer-se al Casal de Joves TorreBlanca, després d'un breu parèntesi al Casal de Cultura de Mira-sol.

El Campus Rock 2011 tindrà de professors el cantant Salva Racero, el teclista santcugatenc Joan-Pau Chaves, d'Els Pets i els Gnaposs, el bateria de Lax'n'Busto, Jimmy Piñol, el saxofonista Oriol Cusó, i el guitarrista Toni Xuclà, de Menaix Truà i Taima Tesao.

La majoria d'ells repeteixen experiència a Sant Cugat. És el cas de Toni Xuclà, que ha destacat la gran importància d'iniciatives com aquesta per a la millora dels músics locals. En aquest sentit, ha expressat la seva satisfacció per poder ajudar noves generacions de músics a créixer musicalment.

Toni Xuclà

Veure una gent que té tantes ganes d'aprendre i que aprofiten tot el que els expliques dóna molta alegria.



Les activitats començaran aquest divendres a partir de les quatre de la tarda i s'allargaran fins diumenge al vespre La primera jornada acollirà el taller de composició de cançons a càrrec d'Anna Roig, dissabte hi haurà el concert dels alumnes a porta tancada, i diumenge, a partir de les sis al mateix Casal de Joves, es farà el tradicional concert obert de cloenda.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.