L'obra 'El Club de la Corbata' il·lustra l'amistat i la desconfiança entre els homes


  • Comparteix:

Imatge d'una representació anterior de la mostra

Imatge d'una representació anterior de la mostra

'El club de la corbata' es representa aquest diumenge al Casal de Cultura de Valldoreix dins la 18a Mostra de Teatre que organitza el grup Teatre Espiral. L'obra utilitza un humor intel·ligent per mostrar l'amistat entre dos homes i la seva relació amb un misteriós club. El muntatge començarà a les set de la tarda i està dirigit per Rosana Viloca.

L'obra va ser escrita pel francès Roger-Lacan i el seu argument gira al voltant de l'amistat entre el Jaume i el Miquel, protagonitzats per Jordi Rodríguez i Eduard Asensio, respectivament.

Un dels personatges, en Jaume, fa anys, però el seu millor amic, en Miquel, no pot assistir a la seva festa perquè té un sopar amb el 'Club de la Corbata'. Jaume intentarà trobar resposta a totes les preguntes que giren al voltant d'aquesta desconeguda associació. La directora del grup Teatre Espiral, Trini Escrihuela, explica més detalls sobre l'obra i un dels seus protagonistes.

Trini Escrihuela

És una comèdia molt més actual i a més tenim la interpretació d'un actor que va venir a fer 'Paraules encadenades'.




El muntatge, a càrrec del grup de teatre Gespa, mostra com un detall desconegut de l'altre dificulta una amistat d'anys entre ambdós protagonistes.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.