Comença la votació per escollir els finalistes del Sona 9


  • Comparteix:

Els Bremen en un acústic a Cugat.cat

Els Bremen en un acústic a Cugat.cat

El concurs musical Sona 9 ha començat aquest divendres les votacions per triar el quart finalista del certamen mitjançant una enquesta a la seva pàgina web. Els grups santcugatencs Bremen i Llúmia estan entre els candidats a la final d'aquest concurs. Dels sis finalistes, tres seran escollits per un jurat i el quart el votarà el públic.

Bremen i Llumia opten a la final del concurs Sona 9 que es decidirà l'últim dilluns d'octubre. Els altres finalistes són Alls Nous Piquen, Mar Abella, Nyandú i The Mamzelles.

Tots aquells que vulguin votar a algun dels grups que opten a la final només cal que omplin l'enquesta que trobaran al web del Sona 9 (Sona9.cat) i tindran temps fins el proper dimarts.

Els finalistes faran una actuació a la sala Bikini de Barcelona el segon dilluns de novembre on també actuaran els finalistes del Sona 9 d'enguany.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.