'Nadir' acosta reflexions sobre la mort a prop de 100 persones, en l'11è Festival de Poesia


  • Comparteix:

L'escenari del Casal de Mira-sol s'ha convertit, aquest divendres, en la fantasmagòrica Barcelona nocturna on han quedat atrapats artistes com William Shakespeare, James Joyce i T.S. Elliot. La veu de l'actriu Marta Angelat, acompanyada de la música de Lisa Bause, han guiat l'espectador a través de la peça narrativa 'Nadir'. Una representació que ha tingut lloc en el marc de l'11è Festival de Poesia que celebra Sant Cugat durant aquesta setmana.

La peça, escrita per Quim Español, vol ser una reflexió intimista sobre un tema que, en ocasions, esdevé tabú: la mort. Ho explica l'actriu santcugatenca, Marta Angelat, que també és directora de l'obra.

Marta Angelat

Parlem dels somnis i insomnis dels personatges durant una nit. Un text molt especial i sorprenent.


La veu d'Angelat, acompanyada per la melodia de Lisa Bause, ha encisat el públic i els ha endinsat en el món poètic que Español crea amb la seva obra narrativa. A la representació han assistit prop d'un centenar de persones.

L'Ajuntament ha habilitat un servei gratuït de 'Bus Poètic', que ha efectuat desplaçaments entre la plaça dels Quatre Cantons i el Casal de Mira-sol.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.