Jordi Pintó torna a La Galeria amb 'De Colores'


  • Comparteix:

L'artista, Jordi Pintor amb una de les seves obres

L'artista, Jordi Pintor amb una de les seves obres

L'artista barceloní, Jordi Pintó ha tornat a La Galeria amb l'exposició 'De Colores'. La mostra és un recull de 30 teles de diferents formats que pretenen mostrar la particular visió de la vida que té l'artista. Els quadres es conformen de paisatges i ciutats de geometries impossibles i amb una diferència amb respecte a obres anteriors, l'aposta pels fons d'un únic color. L'exposició es podrà veure fins a finals de novembre.

Aquesta és la sisena vegada que l'artista barceloní Jordi Pintó escull Sant Cugat per exposar la seva obra. Amb 'De Colores', la imaginació i la ironia queden presents, ja que la mostra està conformada de paisatges i ciutats d'una geometria impossible, sempre harmòniques, buides o combinades amb els seus personatges característics.

Tot i que la temàtica de les obres és una continuació a les anteriors exposicions, a la mostra la pintura té el mateix protagonisme que el dibuix. El predomini d'un sol color al fons de les obres també és una altra de les novetats, ja que en la trajectòria artística de Pintó hi destacaven els color purs,uniformes i clarament delimitats. Així ho ha explicat l'artista a Cugat.cat.

Jordi Pintó

La mostra està més centrada en la composició, del dibuix, i quasi no hi ha color. He utilitzat fons d'un sol color i a sobre dibuixat.



Les influències del cubisme sintètic, el constructivisme, l'arquitectura tunissenca, el surrealisme oníric, entre d'altres tècniques, queden reflectides als quadres de l'artista. Una mostra que estarà oberta al públic fins a finals de novembre.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.