Alumnes i rapsodes s'uneixen al 'Barri dels poetes' per donar veu a Maragall


  • Comparteix:

Coll Favà ha estat el punt neuràlgic de les activitats emmarcades dins el Festival de la Poesia de Sant Cugat aquest dissabte. Concretament, l'avinguda de Francesc Macià ha estat l'escenari de dues lectures de Joan Maragall i Gerard Vergés que han llegit els alumnes de les escoles Gerbert d'Orlhac i Pins del Vallès, respectivament. Diversos rapsodes han agafat el relleu als escolars en un recital musicat que ha tancat una nova edició del 'Barri dels poetes'.

Els actes d'aquest dissabte de l'11è Festival de Poesia de Sant Cugat han reunit desenes d'alumnes de les escoles Gerbert d'Orlhac i Pins del Vallès. Els escolars han participat llegint poemes de Joan Maragall, homenatjat per ser l'Any Maragall, i del poeta d'honor d'enguany, Gerard Vergés, que s'ha afegit a la lectura final.

Els alumnes d'ambdós col·legis han explicat les seves experiències amb la poesia.

Alumnes

La meitat de la classe amb la Dolors ens preparàvem. / Hem anat a la segona estàtua i hem llegit poesia. / La poesia m'agrada molt perquè llegeixes el que et diu el cor.



Els rapsodes Lluís Calvo, Francesc Garriga, Àngels Gregori, Anna Gual, Estel Solé i el poeta d'honor, Gerard Vergés, han donat veu als versos de diversos autors catalans en un recital que els ha aplegat sobre l'escenari. La lectura ha comptat amb la música del trompetista Matthew Simon.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.