L'escriptora santcugatenca Adriana Sosa presenta el llibre 'Éride, la ex de mi marido'


  • Comparteix:

Portada del llibre d'Adriana Sosa

Portada del llibre d'Adriana Sosa

L'escriptora santcugatenca Adriana Sosa, amb nom artístic Adrianna Delvescovo, ha escrit el llibre 'Éride, la ex de mi marido'. El llibre parla de la situació que viuen les segones esposes en un to irònic, però alhora íntim i humà, basant-se en la seva experiència personal.

'Éride, la ex de mi marido' és el primer llibre de l'escriptora i ha apostat per la xarxa per a la seva difusió perquè 'és una història que havia de veure la llum'. L'escriptora santcugatenca Adriana Sosa ha buscat ajuda en advocats i en llibres de psicologia i, sobretot, experiències del carrer per escriure el llibre.

L'escriptora també ha explicat com va sorgir aquest llibre.

Adriana Sosa

Vaig començar com a teràpia escrivint la meva situació personal com a segona esposa. D'aquest recull dels tres primers anys d'aclimatació va sortir aquest llibre.











Aquest llibre es pot trobar a la xarxa de manera gratuïta, tot i que també hi ha l'opció de comprar-lo per 10 euros. L'escrit ja supera la seixantena de descàrregues.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.