La creativitat marca el Campus Rock Sant Cugat més participatiu


  • Comparteix:

El 5è Campus Rock ha acomiadat aquest diumenge l'edició més participativa i creativa que ha passat per la nostra ciutat, en ser el primer any que la iniciativa ha omplert les seves places. El professorat ha destacat la quantitat de composicions pròpies que els alumnes han treballat a les sessions i han presentat en directe. Enguany, la cita ha recuperat el seu emplaçament habitual, el Casal de Joves TorreBlanca, després de desenvolupar l'edició anterior al Casal de Mira-sol.

Una classe magistral de composició de la mà de la cantant Anna Roig, del grup 'Anna Roig i l'ombre de ton chien', apuntava aquest divendres les primeres indicacions per millorar la interpretació de la cançó en un escenari. Durant els dos dies següents, les sessions de treball s'han completat incidint en la tècnica dels alumnes i en la seva capacitat creativa.

Enguany, però, els mateixos alumnes s'han avançat al ritme de les classes i la majoria ha portat les seves pròpies composicions. Segons el director del Campus Rock, Toni Xuclà, el treball sobre aquestes peces ha ajudat a crear un entorn de col·laboració entre els alumnes.

Toni Xuclà

Més de la meitat ha presentat composicions. Això ha ajudat a fer molta pinya.



Precisament els alumnes han destacat aquest ambient com una de les millors experiències de l'estada d'enguany.

Participants

De seguida ens ajudàvem entre nosaltres. / He aprés molt de la gent d'aquí. / Quan em van dir els professors que hi havien, vaig tenir molta curiositat.




L'escenari del Casal de Joves TorreBlanca ha acollit aquest diumenge el treball dels participants, que han combinat la interpretació de temes clàssics del rock amb una mostra de les seves composicions.

El Campus Rock continuarà celebrant el seu 11è aniversari com a escola itinerant portant les seves sessions a Manacor al novembre.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.