El Cor Aglepta celebra 10 anys amb un acte al Teatre-Auditori


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu del Cor Aglepta

Imatge d'arxiu del Cor Aglepta

El Cor Aglepta celebra el seu 10è aniversari el segon dissabte de novembre, sota el lema 'Dona música'. L'acte tindrà lloc al vestíbul del Teatre-Auditori a les dotze del migdia i inclourà diferents concerts, espectacles i diverses sorpreses.

El Cor Aglepta es va fundar el 2001 i, actualment, ja és una realitat consolidada i reconeguda en el món coral. Amb la celebració d'aquest 10è aniversari, els membres del cor pretenen acostar-se a la ciutadania i donar a conèixer el seu treball a les entitats santcugatenques.

A banda, el Cor Aglepta vol aprofitar l'esdeveniment per reflexionar sobre el paper de la dona al món, a través de la música.

A part de l'acte de celebració, que tindrà lloc el segon dissabte de novembre, el cor organitzarà al llarg del curs activitats per commemorar l'aniversari, amb la participació de tots els santcugatencs.

Aquells que vulguin assistir a l'acte de celebració al Teatre-Auditori, hauran de confirmar l'assistència a info@auladeso.org o als telèfons 93.589.73.09 i 93.589.76.40.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.