Benet i Jornet, al Cafè-Auditori per comentar 'Dues dones que ballen'


  • Comparteix:

Pèrez, Lizaran i Benet i Jornet a la tertúlia del Cafè Auditori

Pèrez, Lizaran i Benet i Jornet a la tertúlia del Cafè Auditori

El cicle 'Parlem de...' ha arribat aquest dimarts al Cafè-Auditori per tractar el teatre de la mà del dramaturg Josep Maria Benet i Jornet i les actrius Anna Lizaran i Alícia Pérez, autor i protagonistes de 'Dues dones que ballen'. Els assistents han pogut participar a la tertúlia sobre aquesta obra, una de les nominades als Premis Butaca, que es representa al Teatre-Auditori divendres de la setmana vinent.

'Dues dones que ballen' mostra la relació d'una vídua i una jove professora marcada per una situació familiar difícil. El dolor i la solitud fa que hi aparegui un vincle d'unió entre les dues dones. Els temes que aborda l'obra són la solitud de les persones grans i l'Alzheimer.

L'actriu Alícia Pérez ha explicat en una entrevista a Cugat.cat que l'obra mostra una història dolorosa, però amb un humor negre que fa que l'espectador rigui, sense perdre la tensió del dolor que s'hi aboca.

Alícia Pérez

Són dues persones que han patit molt i que viuen en solitud però que es troben.



De la seva banda, Josep Maria Benet i Jornet ha subratllat el paper de les dues actrius.

Josep Maria Benet i Jornet

Les dues actrius estan esplèndides, gràcies a elles el públic respon molt bé.




El comediògraf està nominat als Premis Butaca de Teatre la categoria de millor text teatral per 'Dues dones que ballen'. En paral·lel, Alícia Pérez opta al guardó com a millor actriu teatral per la mateixa obra. De la seva banda, Anna Lizaran està nominada a la mateixa categoria que Pérez, però per l'obra 'Agost'.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.