La Casa Azul treu nou disc

Els components de La casa azul presentant el seu anterior àlbum

Cultura

Publicat el 30/oct/11 per Tamara Atiénzar

La Casa Azul, el projecte musical del santcugatenc Guille Milkyway, treu nou disc. El nou àlbum,'La Polinesia Meridional', es presenta aquest divendres i mostra un Guille transparent i proper. El grup, que ja té seguidors arreu dels cinc continents, llança el seu tercer treball amb cançons de temàtica totalment diferent a la dels treballs anteriors.

En aquest nou disc, el compositor i vocalista Guille Milkyway es mostra més transparent que mai i reflexiona sobre temes com ara la preocupació pel pas del temps i la por per un món en declivi. Encara que molts dels temes i lletres són pessimistes també hi ha una música colorista i cançons on el tema principal és l'optimisme. A més, el grup aposta per la bellesa, la senzillesa i sobretot per l'amor.

Aquest àlbum sortirà en tres formats diferents, CD i vinil en edició limitada pels fans, i una vegada aquests estiguin esgotats sortirà en format Digipack. Aquest nou treball arriba quatre anys després de l'últim disc de la banda 'La Revolución Sexual' i ho fa just en un moment al qual Guille Milkyway gaudeix d'un cert reconeixement mediàtic gràcies a l'elaboració de treballs com ara la creació de les sintonies d'un nou canal de televisió de Cartoon Network i del programa 'Zona Disney', a més de realitzar la banda sonora de la pel·lícula 'Yo, también'.

La gira, que començarà el març del 2012, té com a objectiu captivar els fans i evadir-los de la realitat amb noves cançons com 'Europa Superstar' i 'Fiesta Universal', entre d'altres.