L'escultor mirasolenc, Salvador Juanpere, presenta l'exposició 'Tributum' a Roma


  • Comparteix:

Salvador Juanpere presentant, 'Berufung,' una exposició anterior

Salvador Juanpere presentant, 'Berufung,' una exposició anterior

L'artista santcugatenc Salvador Juanpere presenta aquest dijous una nova exposició a Roma. La mostra, que duu per nom 'Tributum', s'exposa a la Reial Acadèmia Espanyola de la ciutat italiana fins l'últim dimecres d'aquest mes. En aquesta nova creació, l'artista, ha volgut conjugar els elements propis del seu art i la reflexió sobre el passat romà. Juanpere segueix utilitzant la seva pròpia tècnica, el treball manual, i continua estant present en tot el procés de les seves creacions.

En aquesta escultura l'artista vol reflectir la importància dels utensilis amb els quals es treballa la matèria i la necessitat d'estar present en tot el procés creatiu al mateix temps que ret tribut al passat romà. Segons el director de la Reial Acadèmia Espanyola a Roma, l'obra es presenta en el lloc més adequat pel que fa la seva temàtica perquè els treballs de Juanpere estan influïdes per poetes com Dante i Leopardi, entre d'altres.

Ja fa 30 anys des de que l'artista va exposar la seva primera obra, 'Vestigis', la seva nova exposició, 'Tributum' arriba amb una temàtica totalment diferent però sense perdre la seva essència inicial.



  • Comparteix:

COMENTARIS

Aquesta notícia és un refregit d'una anterior que contenia els mateixos errors producte de no haver llegit bé la informació previa. Juanpere no compartirà les seves obres amb altres de Dante o Leopardi, entre altres coses perquè eren poetes. El que diu la web de la Academia és que les obres de Juanpere estàn influídes, entre d'altres, per aquests artistes. Una mica més de rigor, si us plau!

Eduard Jener Estañol. Enviat el 10/nov/11


OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.