Simó i Gabancho presenten la seva correspondència personal al Terra Dolça


  • Comparteix:

La presentació ha anat a càrrec de l'editor Quim Torra, d'Acontravent

La presentació ha anat a càrrec de l'editor Quim Torra, d'Acontravent

El pensament personal i polític d'Isabel-Clara Simó i Patrícia Gabancho vist a través de la correspondència que s'han creuat durant l'època de les consultes sobiranistes. Aquest és l'argument del llibre 'Cartes d'independència a la vora d'una tassa de té' que han presentat les dues autores a l'espai cultural Terra Dolça. El llibre se centra en la independència política de Catalunya, tema que apassiona a totes dues, però també en la independència com a dones en la seva vida personal.

Gabancho ha destacat que es tracta de correspondència real entre totes dues i ha destacat que no només parlen de la independència del país.

Patrícia Gabancho

Que la gent no pensi només en la independència política. És una construcció personal, amb memòries, família i episodis compartits.




Simó, per la seva banda, ha explicat com van enfocar inicialment aquestes epístoles i com van acabar parlant de política.

Isabel-Clara Simó

El nostre objectiu amb les cartes era parlar de frivolitats però acabem parlant de la independència.





L'acte de presentació del llibre ha comptat amb la presència de Quim Torra, de l'editorial Acontravent. Una trentena de persones ha assistit a la trobada.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.