Els Amics de la Unesco organitza un nou cicle de conferències multitemàtic


  • Comparteix:

Logo dels Amics de la Unesco Valldoreix- Sant Cugat

Logo dels Amics de la Unesco Valldoreix- Sant Cugat

Els Amics de la Unesco Valldoreix- Sant Cugat enceta el 'Miscel·lània Cultural'. Aquest cicle mensual de conferències comptarà amb cinc xerrades de temes diversos i experts en la matèria. La primera d'elles tindrà lloc aquest dimecres amb 'Heretges dels segles XV-XVI' a càrrec del regidor de Cultura, Xavier Escura.

Experts diverses matèries seran els encarregats de parlar de temes com: les heretgies dels segles XV i XVI en el nostre país, el vincle de la ciència i la tecnologia en el processament dels aliments en qualsevol de les seves facetes i èpoques, i la qualitat i la distribució de les aigües en el nostre país, entre d'altres. Cinc conferències de continguts diversos que componen el programa de 'Miscel·lània Cultural', una iniciativa promoguda pels Amics de la Unesco Valldoreix- Sant Cugat.

Les conferències es realitzaran tots els dimecres de novembre a partir de les set de la tarda a l'Arxiu Nacional de Catalunya (ANC), a excepció de la segona setmana de mes, que tindrà lloc el dimarts a les 11 del matí al Teatre-Auditori.

El regidor de Cultura, Xavier Escura, serà l'encarregat d'obrir aquest dimecres aquest nou cicle de conferències amb 'Heretges dels segles XV-XVI'.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.