El hip-hop de Fast Forward, al tercer concert del 'Mou-te'


  • Comparteix:

Fast Forward

Fast Forward

El duet florestà Fast Forward (FF) porta el seu hip-hop directe i pur aquest divendres al Casal de Cultura de Mira-sol en el tercer concert de la 5a edició del cicle 'Mou-te', organitzat per Cugat.cat i l'Ajuntament. L'actuació comptarà amb els santcugatencs Mixumeig com a teloners a partir de les onze de la nit.

FF presentarà el seu darrer treball 'A lo bruto' que aprofundeix en el caràcter directe i clar de la formació i sempre en el hip-hop d'estil més pur.

D'altra banda, Mixumeig, un duo santcugatenc format per la veu de Sole Ole i la guitarra i el 'charango' de Pau Urgell, posen a l'edició del concurs el punt més original. Amb bases senzilles i lletres excèntriques, aquesta jove banda santcugatenca ha participat a l'edició d'enguany del 'Sona9'.

Escoltem la vocalista de Mixumeig, Sole Ole, parlant del repertori que oferiran a l'escenari mirasolenc. Són declaracions al programa 'Ritme santcugatenc' de Cugat.cat.

Sole Ole

Hem escollit les cançons que tenim més treballades. És el nostre primer concert seriós.






Mixumeig obrirà la sessió a les onze de la nit.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.