'Pel davant i pel darrere' puja el món escènic al Teatre-Auditòri


  • Comparteix:

Els actors en un moment de la representació/ Font: Kedin.es

Els actors en un moment de la representació/ Font: Kedin.es

La comèdia 'Pel davant i pel darrere' arriba aquesta tarda al Teatre-Auditori. L'obra s'ha representat a 50 països d'arreu del món i ara s'estrena per primera vegada a Sant Cugat. El muntatge explica la història d'un grup d'actors que intenten portar a terme la representació d'una obra de teatre.

La peça teatral que es representarà és una versió de Paco Mir i està dirigida per Alexander Herold. L'obra va ser estrenada per primera vegada a Londres fa gairebé tres dècades. Per aquest motiu, el guió ha estat actualitzat, però manté la seva essència inicial i el bilingüisme que li va donar èxit a Catalunya. 'Noises off', nom original de l'obra, mostra l'intent d'un grup d'actors per fer una obra de teatre. Una de les intèrprets Anna Barrachina ha explicat més detalls del muntatge.

Anna Barrachina

La gent ha de veure el davant de la funció i després el darrere, és com mirar per un foradet l'assaig d'un grup de teatre.



L'obra s'ha traduït a 28 idiomes i l'han vista més de 12 milions d'espectadors. La funció del Teatre-Auditori començarà a les set de la tarda i comptarà amb un servei de ludoteca.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.