'Dues dones que ballen' colpeix el públic pel seu caràcter humà


  • Comparteix:

'Dues dones que ballen' ha convençut el públic

'Dues dones que ballen' ha convençut el públic

El retrat de dues dones unides pel dolor ha commogut el públic santcugatenc gràcies a la interpretació de les seves protagonistes, Anna Lizaran i Alícia Pérez. El text amarg teixit per Benet i Jornet també ha contribuït a aquesta identificació que ha aconseguit arrencar tot un ventall d'emocions als espectadors. 'Dues dones que ballen' s'ha pogut veure aquest divendres al Teatre-Auditori.

Mira l'espectacle a Cugat tv

Xavier Albertí signa aquest muntatge escrit per un dels grans dramaturgs catalans, Benet i Jornet. La solitud, el mòbing immobiliari i l'Alzheimer han estat alguns dels temes principals que han sobrevolat l'obra. Tot i la cruesa del relat, el muntatge ha despertat riures entre el públic des del primer moment.

Segons l'actriu Alícia Pérez, precisament aquest és un dels elements més ben aconseguits del muntatge.

Alícia Pérez

Explica les misèries de dues dones però des del sentit de l'humor. Això fa que els espectadors riguin.


Pels espectadors els punts més forts han recaigut en la interpretació de les dues actrius i en el caràcter humà de la història. Així de satisfets han sortit del muntatge.

Públic

M'ha agradat molt la interpretació de les actrius. / La relació i la història de les dues m'ha arribat.




L'èxit de crítica i la bona acollida del públic han portat l'obra als Premis Butaca, que se celebraran el quart dimarts de novembre al Teatre Lliure de Montjuïc. Benet i Jornet està nominat en la categoria de millor text teatral per 'Dues dones que ballen'. Però no és l'únic, ja que l'actriu Alícia Pérez optarà al guardó com a millor actriu. L'altra protagonista, Anna Lizaran, està nominada per una altra de les obres més destacades que es va poder veure la temporada passada en la cartellera barcelonina, 'Agost'.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.